Pályázat Kis és középvállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak és civil szervezeteknek:

I. A támogatás célja

A pályázat célja a pályázók versenyképességének megőrzése, marketing eszközök bevezetése, munkafolyamatok ellenőrzése és azok megkönnyítése.

A cégek működésének hatékonyságát nagy mértékben befolyásolja egy-egy bevezetett szoftver. Rövidtávon egyszerűbbnek és költséghatékonyabbnak tűnhet excelben vezetni az ügyfeleket és folyamatokat, ám hosszútávon, nagyobb adatmennyiségnél, több ezer sornál ez lelassulhat, amely időveszteséget okoz, esetleg összeomlik vagy még több kárt okozva a cégnek. Tehát csökkenhet a cég bevétele.
Egy jó szoftverben könnyedén eligazodunk és rendszerezve tudjuk vezetni az ügyfelek adatait, a munkafolyamatok állását és a rendelések nyomon követését. Nem mindegy, hogy 20 fileból és több munkalapból dolgozunk, vagy egy szoftverből és 2-3 füllel.
Több ezer adatnál is gyorsabb a szoftverben megkeresni egy ügyfelet, mint egy több ezer soros excelben.
Ezek mellett a szoftver egy adatbázisban dolgozik, így több helyen is futhat egyszerre, így nem kell azzal foglalkozni, hogy melyik munkatársunknál nem frissítettük az excel táblákat. Mindenki ugyan azt látja egy időben, bárki visszanézhet egy ügyhöz tartozó teljes folyamatot és nem kell egymás idejét azzal húzni, hogy mikor kivel és mit beszélt korábban.
Ezzel rengeteg időt, pénzt és energiát spórolhat meg cégének, ráadásul hamarabb visszatérül a befektetett összeg, mint azt gondolná.

Most itt a lehetőség, hogy 50% kedvezménnyel jusson hozzá, akár egy teljes vállalat irányítási rendszerhez!

II. Kik nyújthatnak be Pályázatot?

  • egyéni vállalkozók
  • gazdasági társaságok
  • civil szervezetek
  • kezdő vállalkozások

III. A pályázható támogatás formája és összege

A pályázat a weboldalon kiírt 24 szoftverre érvényes. Minél több szoftvert választanak, annál nagyobb a kedvezmény mértéke (30-50%).

A számításhoz egy táblázatot adunk segítségül, amelyet a következő címen érnek el az érdeklődők: Kedvezményes díj számolása

IV. A támogatás feltételei

  • A pályázati kiírás és a támogatási szerződés elfogadása, megkötése, betartása.
  • A fennmaradó önrész határidőre történő befizetése.
  • A pályázó nyilatkozata mely szerint nem áll felszámolás alatt;

V. A pályázat beadási határideje:

JELENLEG NINCS AKTUÁLIS PÁLYÁZATUNK

VI. A benyújtandó pályázatnak tartalmaznia kell

Gazdasági társaságok esetén kérjük csatolni a Cégbíróság által kiadott cégkivonat, aláírási címpéldány másolatát (30 napnál nem régebbi)
Nyilatkozat mely szerint a társaság nem áll felszámolás alatt.
Egyéni vállalkozó esetén – vállalkozói igazolvány másolata.
Nyilatkozatot a támogatáshoz szükséges feltételek teljesítéséről, továbbá a pályázat önrészének határidőre történő befizetéséről.
Az adatlapot

VII. A pályázat benyújtása

A “Jelentkezési adatlap” menüponton letölthető pályázati adatlapon elektronikusan cégszerűen aláírva a palyazat@starsoft.hu címre.
Kérdésével kérem, keresse: Valasek Norbertet a 06 70 379 8978-as telefonszámon.

VIII. A pályázat elbírálása

A pályázatok elbírálása, feldolgozása és a szoftverek kiküldése folyamatos.
A benyújtott pályázatot legfeljebb 15 munkanap alatt elbíráljuk és a döntésről e-mailben értesítjük a pályázót.
A pályázati felhívással kapcsolatban további felvilágosítás kérhető a palyazat@starsoft.hu email címen, valamint a 06 70 379 8978-as telefonszámon, munkanapokon 8-16h-ig.

IX. Egyéb rendelkezések

A pályázaton nem vehetnek részt korábbi ügyfeleink, illetve azok, akik valamilyen oknál fogva elvesztették a pályázatot.
Korábbi ügyfeleink vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy miként juthatnak ők is kedvezményesebb díjon a szolgáltatásainkhoz.

 

 

Pályázattal akár 50%-os támogatást is nyerhet különböző üzleti szoftvereinkre

szoftverek