Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!

“A hazai kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) jelenleg korlátozottan használják a korszerű informatikai megoldásokat, a magyar kkv-k vezetői, döntéshozói jelentős arányban hiányos információkkal rendelkeznek az infokommunikációs technológiák (IKT) vállalati felhasználásának lehetőségeiről, előnyeiről.”

Mi is pont ugyanezt tapasztaljuk amikor megkeresnek minket weboldal készítéssel vagy szoftverfejlesztéssel. Sajnos vannak olyan esetek is, amikor a cégvezetőknek egyáltalán nincs jártasságuk az informatika világában, és amikor elkezdenék használni a – például a raktár – szoftverünket, akkor szembesülnek vele, hogy mennyire le vannak maradva.

Ennek a programnak a célja pont, hogy azok a cégvezetők, akiknek jelenleg még hátránya van ezen a területen, behozzák azt sőt, akár meg is fordítsák ezt a helyzetet.

A Vállalkozz digitálisan! program a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programja keretében valósul meg és közel kétéves időtartamú (kifejezetten vidéki vállalkozások számára nyújt segítséget, lebonyolítása Közép-Magyarország kivételével országosan zajlik).

 

„A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik”

Regisztrálok a kedvezményekért

 

Kedvezményes csomagajánlatok Több mint 20 év tapasztalat Modern, egyedi megoldások
Munkát veszünk le a válláról Örökös garancia a szoftvereikre Azt kapja, amire szüksége van
Kevesebb adminisztrációra fordított idő Nincs több elfelejtett feladat Árajánlatai, szerződései egy helyen lesznek

 

Pörgesse fel vállalkozását hatékony üzleti / ügyviteli szoftverekkel, így több ideje marad a fontos dolgokra, melyek valóban pénzt termelnek!

 

Regisztrálok a kedvezményekért

 

Cégünk több, mint 10 csomagot állított össze a pályázók részére, ezeket itt tudja megnézni


Amennyiben érdekli Önt ez a pályázati lehetőség, akkor töltse ki ezt az űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeinken.

  • palyazat@starsoft.hu
  • 06 70 379 8978
Adatvédelmi nyilatkozat: Adatvédelmi nyilatkozat