Pályázat Kis és középvállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak és civil szervezeteknek

Online üzleti kommunikáció kialakítása a célpiacukkal, egy weboldalon keresztül-és /vagy online kereskedelem kialakítása egy webshopon keresztül.

Pályázati kiírás részletes leírása weboldalra vagy webshopra

I. A támogatás célja

A pályázat célja a pályázók versenyképességének megőrzése, új online webes megjelenése, új piac nyitás.

A világháló hatalmas lehetőség, bárkinek, bármikor. A mai világban – főként bizonyos szolgáltatást kínáló vállalatok, vállalkozók esetében – elengedhetetlen, hogy fent legyenek a világhálón, azaz az Interneten. Hiszen hiába jó asztalos egy kicsiny faluban Pista bácsi, egy idő után elfogynak az ügyfelei, de ha van egy profi weboldala, akkor a szomszédos falvakban, de akár az egész ország területén is eladhatja szolgáltatásait, így mindig lesz bőven munkája.

Az új üzleti vízválasztó már nem az internetes és a fizikai jelenléttel is rendelkező vetélytársak között húzódik, hanem azon vállalatok között, akik felmérik és kihasználják az Internet kínálta lehetőségeket, valamint, akik figyelmen kívül hagyják azokat, abban bízva, majd csak elmúlik a jelenség. Utóbbi vállalatok számára az a bökkenő, hogy az Internet és az online kereskedelem még mindig jelen van, sőt jobban virágzik, mint valaha. Az előrejelzések szerint az elkövetkező 2 évben, 2014-ig, az Internet használók száma 2,5 milliárdról 4 milliárdra fog nőni, s ez a létszámemelkedés többszörös forgalom- és lehetőségnövekedést is jelent! Így ezek a vállalatok, egyre nehezebb helyzetbe kerülnek a piacrészesedésért folytatott ádáz küzdelemben. Egy jól felépített weboldalon, alacsony költségvetéssel gazdálkodó apró kis üzlet, később akár az ágazat nagyágyúival is versenyre kelhet. –> pl.: amazon.com; egy jó ötleten kívül, szinte üres zsebbel hozták létre, mára piacvezető nagyvállalattá nőtte ki magát.

II. Kik nyújthatnak be Pályázatot?

 • egyéni vállalkozók
 • gazdasági társaságok
 • civil szervezetek

III. A pályázható támogatás formája és összege

4 csomag közül választhatnak a pályázók, igényük szerint. A csomagokat egy összehasonlító táblázatba tettük a könnyebb átláthatóság kedvéért. Innen megtekintheti a pályázó, hogy melyik csomag mit tartalmaz.

A támogatás kizárólag a választott csomag elkészítésére vonatkozik. Amennyiben pályázónak egyedi igényei vannak, azt a Megbízó (pályázat kiíró) (az elnyert támogatási összeg felett,) egyedi megállapodás alapján készíti el.

IV. A támogatás feltételei

 1. A pályázati kiírás és a támogatási szerződés elfogadása, megkötése, betartása.
 2. A fennmaradó önrész határidőre történő befizetése.
 3. A pályázó nyilatkozata mely szerint nem áll felszámolás alatt;
 4. Az oldalak elkészítéséhez szükséges tartalmi elemek (1. sz. mellékletben.) biztosítása

V. A pályázat beadási határideje:

JELENLEG NINCS AKTUÁLIS PÁLYÁZATUNK

VI. A benyújtandó pályázatnak tartalmaznia kell

 • Gazdasági társaságok esetén kérjük csatolni a Cégbíróság által kiadott cégkivonat, aláírási címpéldány másolatát (30 napnál nem régebbi)
 • Nyilatkozat mely szerint a társaság nem áll felszámolás alatt.
 • Egyéni vállalkozó esetén – vállalkozói igazolvány másolata.
 • Nyilatkozatot a támogatáshoz szükséges feltételek teljesítéséről, továbbá a pályázat önrészének határidőre történő befizetéséről.
 • Az adatlapot

VII. A pályázat benyújtása

A “Jelentkezési adatlap” menüponton letölthető pályázati adatlapon elektronikusan cégszerűen aláírva a palyazat@starsoft.hu címre.
Kérdésével kérem, keresse: Valasek Norbertet a 06 70 379 8978-as telefonszámon.

VIII. A pályázat elbírálása

A pályázatok elbírálása, feldolgozása és a weboldalak elkészítése folyamatos.
A benyújtott pályázatot legfeljebb 15 munkanap alatt elbíráljuk és a döntésről e-mailben értesítjük a pályázót.
A pályázati felhívással kapcsolatban további felvilágosítás kérhető a palyazat@starsoft.hu email címen, valamint a 06 70 379 8978-as telefonszámon, munkanapokon 8-16h-ig.

IX. Egyéb rendelkezések

A pályázaton nem vehetnek részt korábbi ügyfeleink, illetve azok, akik valamilyen oknál fogva elvesztették a pályázatot.
Korábbi ügyfeleink vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy miként juthatnak ők is kedvezményesebb díjon a szolgáltatásainkhoz.

WEBOLDAL CSOMAGOK: itt

WEBSHOP CSOMAGOK: itt

Minden csomagnál választható egy design az általunk meghatározott listából, amelyet kiküldünk az érdeklődőknek.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egyik design sem felel meg az Ön elvárásainak, úgy egyedi kedvezményes ajánlat fejében elkészítjük az Ön elképzelései alapján.