A megrendelés tárgya

Pályázat útján kiírt és megnyert webes megjelenés és arculati anyag elkészítése a kiválasztott igények alapján.

Általános Szerződési Feltételek

 1. A Pályázati adatlap – továbbiakban megrendelő lap és mellékleteinek – kitöltésével, azok elküldésével Ön megrendeli a cége, intézménye, egyesülete, társulata, vállalkozása, stb weboldalának / webshopjának elkészítését.
 2. A megrendelés teljesítésének feltétele a pénzügyi teljesítés előre utalással. A Pályázó – továbbiakban megrendelő – a megrendeléssel egy időben átutalja a megnyert pályázat összegét a pályázatot kiíró részére.
 3. Az összeg a csomagban foglalt modulokat magába foglalja, minden egyéb módosítás árajánlat köteles.
 4. A megrendelt és kifizetett pályázati tételeket legkésőbb 5-15 munkanap alatt elkészítjük, amennyiben minden szükséges információt megkapunk a megrendelőtől.
 5. A pályázat elnyerése és a díj kifizetése után a szolgáltató egy számlát küld ki a megrendelőnek, amellyel igazolja a pályázat megnyerését és díj kifizetését.
 6. A weboldal / webshop fejlesztésének végeztével a szolgáltató egy értesítést küld ki a megrendelőnek.
 7. Amennyiben a megnyert pályázat összegét a megrendelő nem teljesíti egy hét alatt, úgy a pályázat megnyerését visszautasítjuk.
 8. Az új domain regisztráció .hu vagy .eu végződésű domainekre vonatkozik.
 9. A weboldal / webshop tárhelyet és domain regisztrációt a szolgáltató biztosítja
 10. Első év után a tárhely bérleti díja 12.000 Ft + Áfa és a domain éves hosszabbítási díja 2.600 Ft + Áfa.
 11. Megrendelő bármikor elviheti weboldalát más tárhelyre, szolgáltató ezt nem tiltja meg.
 12. A szolgáltató a weboldal / webshop elkészültével Használati útmutatót küld ki a felhasználó e-mail címére. Amennyiben ez nem elegendő a weboldal / webshop kezelésének elsajátításához, úgy árajánlat fejében betanítást kérhet.

Átadandó anyagok

A weboldal / webshop elkészítéséhez szolgáltatónak szüksége van a képi és szöveges anyagokra, amelyeket a következő formátumokban kell biztosítani a megrendelőnek:

Ezek felhasználásával feltöltjük és beigazítjuk a kezdőlapot és kapcsolat menüpontokat, hogy látható legyen az oldal kinézete és működése. Webshop esetén feltöltünk maximum 5 terméket.

Szöveges anyagok (A felsoroltak közül legyen a dokumentum típusa):

 • doc, docx, rtf, txt

Képek:

 • jpg/jpeg, png, gif, psd, bmp

Olyan képeket nem fogadunk el és nem használunk fel, amelyek Word vagy PDF dokumentumokba lettek beillesztve. (Ajánljuk mindenkinek, hogy internetről ne másoljanak szöveget és képeket. Ez jogi problémákat vonhat maga után. Ráadásul a google is büntetheti a megrendelő weboldalát.)

Egyéb rendelkezések

A szerződésben meghatározott tételek az ajánlat részét képezik, minden további módosítás és kérés egyedi árajánlatot von maga után.

Ilyenek lehetnek:
 • Plusz modul lefejlesztése a weboldalhoz
 • Kész állapot utáni weboldal módosítás
 • Tanfolyam a weboldal kezeléséről

Az egy év letelte után a következő díjak merülnek fel a fenntartással kapcsolatban (Alap weboldal és alap webshop csomag esetén):

 • Tárhely bérlés: 12.000 Ft + Áfa / év
 • Domain szolgáltatás: 2.600 Ft + Áfa / év

Amennyiben nem alap csomagot választ, akkor a következő díjak merülnek fel:

Egy év letelte után:

 • Tárhely bérlés: 12.000 Ft + Áfa / év

A második év letelte után:

 • Tárhely bérlés: 12.000 Ft + Áfa / év
 • Domain fenntartás: 2.600 Ft + Áfa /év

Minden pályázat magába foglal 15 perc ingyenes supportot. Amennyiben a megrendelő ezt túllépi úgy minden megkezdett 15 perc számlázásra kerül. Ennek díja 1990 Ft + Áfa / 15 perc.